Advies

Supportif denkt graag met u mee over de werkwijze van uw secretariaat. Daarvoor analyseren we de processen op de werkvloer. Is er misschien een training nodig om de resultaten te optimaliseren? Zit er zand in de motor, omdat collega’s onzeker zijn over hun rol in een veranderende organisatie? Verloopt de communicatie op de afdeling stroef, of denkt u aan extra personeel? Advies en tijdelijke ondersteuning van een onafhankelijke professional kan dan van grote waarde zijn.

Caroline Hoff

U schakelt Supportif in voor:

  • analyse en professionalisering van werkprocessen
  • verbetering van de communicatie
  • coachen en trainen van medewerkers
  • persoonlijke coaching van medewerkers

Merkt u dat uw medewerker vastloopt in het werk en helpt een goed gesprek met een kopje thee op langere termijn niet meer? U kunt dan kiezen voor persoonlijke coaching van uw medewerker. Dit is een traject waarbij we tot de kern van het probleem doordringen en handvatten aanreiken voor zowel het privé- als het zakelijke leven. Deze dienst biedt Supportif aan in samenwerking met een gecertificeerde partner.

Benieuwd naar wat Supportif voor uw secretariaat kan betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Scroll to top