Testimonials

“Caroline is een allround professional die meedenkt en snel schakelt tussen bestuurstafel en uitvoering. Ze weet precies wat er intern speelt en hoe dit extern te communiceren. Een goede relatiemanager met een scherp oog voor de belangen van de partners. Doortastend en praktisch. Prettig in de dagelijkse omgang en voorzien van een nuchtere dosis humor.”

− Xander van Mechelen, directeur Groen Gas Nederland

“Caroline heeft in de periode juni-december 2008 bij de gemeente Amstelveen gewerkt als officemanager. De functie vroeg om een zeer zelfstandig optreden waarbij een secretariaat met twee medewerkers werd aangestuurd. Zij heeft in deze periode blijk gegeven van veel organisatievermogen. Daarbij is ze van grote waarde geweest bij het inrichten van de bedrijfsvoering van de afdeling Veiligheid Kabinet en Handhaving. Het was een functie met een hoge werkdruk en toch heeft Caroline met humor de samenwerking binnen Veiligheid Kabinet en Handhaving versterkt.”

− George Cremers, afdelingshoofd Veiligheid, Kabinet en Handhaving bij gemeente Amstelveen

“Caroline is the woman that showed me how things are done the practical way. No long lines into work meetings with management, but always focus on what the customer needed and how to deliver. Besides all that Caroline took time to help me build the department through the rather political and dull surroundings and on to a pleasant, pragmatic workforce. Great personality, fun to be with and a truly honest person – all the way!”

− Ger van Manen, manager bij KPN IT Nederland

“Caroline benadert een situatie net even anders. Ze plaatst een gebeurtenis in een breder kader, waardoor een complexe situatie teruggebracht wordt tot de eenvoud. Het resultaat: een verandering die meerdere problemen tegelijk oplost.”

− Vincent van Amsterdam, interim-manager overheid

“Een congres is bij Caroline in goede handen. Niets ontsnapt aan haar aandacht. Ze neemt alle praktische beslommeringen weg, zorgt voor een goede update over de voortgang en op de congresdag zelf loopt alles op rolletjes. Caroline brengt een plezierige, ontspannen en professionele sfeer met zich mee. Ze is precies wat je nodig hebt als je een congres organiseert.”

− Anouchka Kleijnen, communicatieadviseur bij Kleijnen Communicatie

Scroll to top